Jag vill ju bara sjunga.



Det här är så fint. Det är så fint så jag gråter mig blind tills någon uppfunnit en fungerande tidsmaskin.
Då blir detta min första destination.

Jag vill ju bara sjunga.

Svensk sommar. Probably the best summer in the world.

Nu mår man. Ojojoj. Vad man mår!
Härligaste vädret, finaste solen, solbränna och noll anledning till att ta med sig en extra tröja om man skulle frysa.
Har haft det så himla skönt de senaste dagarna i det finaste vädret. Solat och fikat, träffat vänner och gått långpromenader med Hund-Arvid. Idag har vi kollat på Sinclairs bal och alla, med några undantag såklart, var superfina. Blev lite avis, vill också gå på bal igen. Inte så ofta man får vara så fin.

Ikväll blir det nog nån sammanstrålning med vänner. Igen. Igår satt Andrea, Mattie och jag i Hasselbacken och pimplade vin. Vi pimplade bra. Idag blir det nog inte lika friskt pimplande, men. Känner för att piffa mig nu när jag sett alla tjusiga på balen. Så ja, mina planer för kvällen är väl att relaxa en stund, duscha piffa och sen gå ut och visa upp mig. Typ.

Imorgon ska jag på konfirmation. Det du.

Löningstund har guld i mun.

Godmorgon!
Idag är en bra dag. Jag har fått lön. Bra. Jag har redan varit ute och motionerat. Bra. Cyklade runt Bjursjön, en himla fin grusväg med väääärsta hemska backen som inledning. 50 minuter tog det ungefär, allt som allt, och nu är jag svettig och go, redo för dushen.

Sen ska jag sprätta iväg lite av lönen tror jag, inte några stora summor, men har spanat in lite fint som jag funderar på att införskaffa, vi får se på det.

Igår hände inget speciellt, jag var bara lat och trött och hade inget alls för mig. Så är det ibland, men idag känner jag mig pigg så det var väl bra då. Snöt ut halva hjärnan förut också, det var skönt. Det klarnade lite skulle man kunna säga.

Tror jag ska drömma mig iväg till Peace & Love lite och fundera på vad jag ska ha med mig...

The smell of skinnställ.

Nu är vi hemma från Falköping. Det var trevligt, även om jag var lite trött. Fick träffa bror, kolla på vurpor och känna doften av skinnställ. Det var trevligt. Resten av kvällen ska jag chilla. Och äta godis. Alltid det där jäkla godiset. Men jag är en godislover. That´s the way it is helt enkelt. Imorgon är en ny dag. Nästan lönedag. Tisdag är lönedag för mig. Då vaknar jag nog till liv igen skulle jag tro. Nu är det chillichill som sagt!


Jag i bil tidigare idag.

Dagen efter.

God Morgon. Dagen efter ett fiasko. Såg inte på ESC men har förstått att det var ett fiasko. 18:e plats av 25. Haha.

Mej, jag vimmlade runt bland rockers och tunnhåriga män klädda i läder större delen av gårdagen. Det var helnajs. Väldigt trevligt. Alla var glada och trevliga. Kom hem rätt tidigt ändå och känner mig redo för dagens strapatser.

Idag, om typ en timma, åker vi till Falkenberg för att kolla på bror när han tävlar longboard. Ska bli kul! Ska börja fräsha till mig nu tänkte jag, borsta tänder kan vara en bra grej att göra t.ex.

Hej.

Den segaste människan i världen.

Jag sitter hos Mattie och konstaterar att Andrea är den segaste människan. Det har hon nu bevisat två ggr på samma dag. Grattis Andrea. Du ka få ett pris.

När Andrea segat klart så ska vi iaf pallra oss iväg till I17 och mysa med alla uddevallas tunnhåriga hårdrockare. Körpehöla, håhåjaja. Det är iaf ett tydligt tecken på att sommaren närmar sig.

Nu sticker vi. Hej.

Jag andas ut.

Hej!
Nu har jag Peace & Love biljett! Och inte blev det så dyrt heller. Köpte en biljett utan camping eftersom dom igår sålde enskilda biljetter till campingen som man kunde komplettera med den biljetten, så det blir som en vanlig biljett. Så nu är det fixat! Grymt skönt, kunde verkligen inte slappna av när jag höll på och leta andra. Svettades ganska så mycket när jag såg att biljettpriserna på Tradera låg runt 4000. Pust. Men nu blev det så gott som normalpris, nån hundring mer bara.

Sen jag skrev sist har inte så mycket hänt, jag har jobbat och slappat. Monkeyboy har varit hemma och vart sjuk så jag har fått ta hand om min sjuka apa lite extra också.

Idag däremot är det minifestival här i Uddevalla. Körpehölafestivalen där lite lokala band spelar. Vi ska tydligen dit klockan två och mest sitta i gräset och ha det skönt i solen. Antagligen äta lite köttbullar också.
Det ska bli jättetrevligt!

Inga framsteg med lägenhet i Oslo än. Den kommande veckan nu blir det lite planering, jag måste fixa madrass, helst uppblåsbar, och lite andra praktiska saker. För nästa måndag börjar jag ju!

Mmm, nu ska jag läsa den underbara bandlistan några gånger till och lääängta...



Nörd? Yes I am.

Nu åker jag snart hem till mamma och tar svängen runt Kungshamn för att hämta mitt körkort. Ser fram emot det, men samtidigt inte. Hum hum. Men först, medan jag väntar på att Monkeyboy slutar ska jag kolla på Australiens Top Model, för jag är en nöö-öörd, yes I am!

Soko.

Jag har hittat nytt band igen! Eller ja, snarare artist. Hon kallar sig för Soko och sjunger giftiga texter till sin Ukulele. Jag är såld. Jag gillar´t.

Soko - I Will Never Love You More



"Ohh this is sweet, I just wonder what it means

You say you love me more, than all the girls you have had before
Even more than music, even more than yourself
Even more than everything, but it's just a lie
So I will never love you more, than anything

I will never love you more than singing in the shower
I will never love you more than my Mac computer
I will never love you more than having a daughter
I will never love you more than peanut butter
"

Det är mycket nu..

Hejhej igen.
Nu fungerar internet här i kvarteret, så för en gångs skull har inte uppehållet berott på vår dator. Det är ju lite kors i taket där.

Iaf, jag blev sjuk och jag blev frisk och nu är jag sjuk igen. Ingen mäktigt sjukdom, utan bara lite töntigt snor som täpper igen näsan. Suck.

Och Peace & Love. Har antagligen fått tag i en biljett nu som kostar dubbelt så mycket som den egentligen gör. Mer än så säger jag inte. Men faktum är att jag köper ju den ändå, och det betyder att jag tycker det är värt så mycket pengar. ALLA mina braiga vänner ska dit. HÅKAN ska dit, MANU CHAO ska dit, partyt ska dit. Skulle absolut inte kunna tänka mig at stanna här i Uddevalla medans alla åker dit och har toppentrevligt. Dessutom, andra hår har jag åkt till fler festivaler och då har man ju lagt ner MINST lika mycket pengar, fast på flera biljetter. Iår blir det bara en. Så det så.
Och det ska bli sommarens höjdpunkt!

Nog om det. Nu är vi på jakt efter längenhet i Oslo, jag börjar ju om bara en vecka nästan. Okej, en och en halv då.
Så det är intensivjakt nu! Ska fortsätta titta så snart jag skrivit klart här. Andrea ringde på en igår, men den var redan upptagen. Så ser jag nån idag så måste vi nog ringa idag också.

Och sist men inte minst, GRATTIS till min mamma som fyller 25 år idag! Puss puss puss!
Kommer hem och hälsar på dig så fort Monkeyboy och bilen kommer hem idag.


Punkt slut.

Hej hej!
Idag är det lördag vilket betyder att det blir en kväll med kompisarna. Hörde rykte om att det skulle vara dildoregn på GG ikväll. Kanske nåt för oss?

Först ska iaf jag och Monkeyboy äta hemmagjorda hamburgare, mumma.

Har varit nere en sväng på stan men fy tusan vad kallt det var. Sprang hela vägen hem för att få upp värmen, så nu sitter jag här och svettas istället. Inte smart!

Igår var det myskväll med godis och film. Kollade på musikalen Hair och den var inte så bra som jag minns den faktiskt och både jag och Monkeyboy somnade ifrån den så sött. Men men, den var bra en stund iaf!

Nu ska jag vänta på att han där kommer hem. Punkt slut.

ANTM cycle 10.

Ååååh, nu har jag sett klart Top Model cycle 10. Min favorit vann! Whitney!
Plus size modell och snyggast av hela högen med värsta läckra bootyn.


 
Men vad tusan ska man kolla på nu då?

Daniel Lemma.

I början av veckan sprang jag på en gammal skiva med Daniel Lemma som jag har i min samling. Sen dess har jag varit totalt insnöad. Man skulle kunna säga att jag snortar Daniel Lemma, fast genom öronen. Jag har bara skivan med "If I used To Love You", men den är så galet bra! Satt på YouTube och surfade runt lite och då hittade jag en låt jag inte hört föut, och den var kanon, den med!! Mmm, härligt med musik som är bra.

Daniel Lemma - Keeps Getting Better


Såhär ligger det till.

God Morgon! Nu är lite mer omör efter en natts sömn. En sak är säker, det finns få sängar som sängen här i Uddevalla. Den är så otroligt skön!!

Men iaf, nu har jag smällt en del och är redo att försöka berätta.
Jag var alltså på nån form av anställningsintervju i onsdags, chefen Mona bjöd på fika och berättade om jobbet. Jag kände mig skitblyg för första gången på hur länge som helst, men lyckades tvinga mig själv till att vara som vanligt :) Var lite orolig för att jag inte skulle fatta vad hon prata om, men det gick galant och efter fikan skakade vi hand på att vi hade ett avtal. Antagligen ett utav de mer betydelsefulla handslaget i mitt liv.
så nu jag börjar alltså jobba den 1 Juni på ett dagis där jag var och hälsade på igår. Ska jobba med en som heter Mattias och tillsammans har vi åtta barn i åldrarna 1-3 år. Av de som går där nu är de flesta tre år, men när jag börjar igen 1 Augusti så kommer det börja bara nya barn, vilket känns skönt då man får vara med från början.
Jag ska jobba måndag till fredag och bo i Oslo tillsammans med Andrea och Matilda. På helgerna kommer jag för det mesta att åka hem till Monkeyboy.

Jag är helt övertygad om att det kommer funka bra med Monkeyboy trots att jag är borta på veckorna. Jag förstår att han inte tycker det är särskilt kul att jag ska flytta bort, att sakna nån kan faktiskt vara riktigt jobbigt. Men nu när man är i vår ålder, det är nu man ska passa på att göra det man drömmer om, nu när man inte har något som binder en lika mycket. Jag har haft distansförhållande tidigare då vi träffades mindre än varje helg och det var dubbelt så lång restid som till Oslo. Och det funkade bra, så jag vet att avstånd inte behöver vara ett problem, tvärtom.
Jag tror det här kommer bli toppen och när jag är ledig och hemma kommer vi ha det toppenkul tillsammans.
Vi är ju faktiskt kära, och det kan ju inte en bussresa på tre timmar ändra på får vi hoppas.

Så nu är det lägenhet i Oslo vi behöver. Dagiset ligger i närheten av Lysaker för er som är insatta, så vi letar i närheten omkring Jar och Ullern. En tvåa är det vi vill ha och hyran ska inte vara dyrare än 8000. Har sett en som såg fräsch och fin ut på 40 kvadrat med hyra på 6.800. Den ska vi ringa på imorgon antagligen.

Nu ska jag äta frukost och filosofera en stund.

Oslobo!

Hej! Nu är jag tillbaka! Jag fick jobbet!
Det betyder att jag inom snar framtid blir Oslobo! Tjihoo!
Jag börjar den 1 Juni och jobbar hela Juni, sen jobbar jag här hemma i Uddevalla hela Juli och sen börjar jag i Oslo igen 1 Augusti och efter det blir det inget mer Ryttaren.

Så nu ska vi leta lägenhet och försöka hitta en snabbt som attan om det går.

Är lite mör efter resan, måste hämta mig lite och återigen försöka fatta att nåt rätt stort har hänt!

Oslo, here I come!

Amen vaddå då? Ibland har man liksom dagar då man inte har så mycket för sig. Och förresten så har jag faktiskt haft liiite för mig. Disken flög t.ex. inte in i skåpen utav sig självt idag heller, så jag hjälpte den!
Och så har jag faktiskt lite planer, för dagen är ju inte slut än, nä just det!

Ska packa en liten väska. Vet ju inte hur länge jag blir borta riktigt, men inte längre än Fredag iaf. Jag vet ju inte heller  helt säkert  vad jag ska göra faktiskt. Men jag har en känsla av att det kommer gå galant iaf. Hon verkar vara lätt att förstå sig på när hon "snacker" loss.
Så det blir tre timmar på buss imorgon och sedan lite surprise surprise på vad som kan tänkas hända, sa bli skitkul faktiskt!
Tänk att jag antagligen ska bli Oslobo tillsammans med mina bästaste vänner, kul!



Glider.

Wow! Vilken fruktansvärt oproduktiv dag! Men va skönt det är!
Sitter bara och lyssnar på massa bra musik och glider omkring. Glider ut i köket och sitter där en stund, gled vidare till sängen och låg där en stund, gled vidare till datorn och sen gled jag runt lite i lägenheten. Väldigt skönt att bara glida runt.

Igår var det ju premiär för Sex and the City filmen. Jag hara bara sett ett avsnitt av SATC så jag har tagit det stora steget och börjat se på det från första början. Kan inte utala mig om det än, ska komma in i det lite först.

Så jag ska glida vidare nu. Har lite disk som behöver glida in i skåpet.
 Verkar inte som den tänker göra det på egen hand den här gången heller.

Dansa som Napoleon.

Jag har snöat in lite på Jamiroquai, ni vet han som alltid har roliga hattar på sig. Så idag när jag inte har något speciellt att göra så tänkte jag att jag kanske kan lära mig dansa som Napoleon Dynamite gör till en utav hans låtar. Napoleon Dynamite är en utav mina favoritfilmer någonsin. Fruktansvärt rolig. Och den här dansscenen är väl antagligen den bästa i hela filmen.
Så att ja, då är det bara att börja träna. Kanske jag kan ha en uppvisning av nåt slag när jag lärt mig den. Kanske kan bli bokad till nåt kalas eller sådär. Nej, jag får inte hoppas för mycket...

Jamiroquai - Canned Heat
ur filmen Napoleon Dynamite



 "Hey, nothing left for me to do but dance
Off these bad times I'm going through just dance,
Hey got canned heat in my heals tonight baby
You know know know I'm gonna dance yeah
Off all the nasty things that people say
"

God Morgon Bloggen.

Goder Morgon!
Allt gick bra på jobbet igår efter att jag styrt upp med en powernap. Himla bra att man är en såndär som kan ta en liten tupplur utan att bli helt förstörd i huvudet efteråt.

Iaf, idag är det min namnsdag! Har redan fått gratulationer från svärmor, minsann!
Var är ni andra?
Nej, men jag blev faktiskt förvånad när jag fick höra att Monkeyboy är van vid att man verkligen uppmärksammar detta och köper presenter osv. Mamma brukar iofs få en cd på sin namnsdag, men jag är själv inte van vid att få nåt då och tycker inte det är nån stor grej alls med namnsdagar.
Men det är nog vår familj som har de konstigaste traditionerna ändå, är det t.ex. nån annan som har en värpekyckling på påsk?

Idag ska jag inte göra så mycket tror jag. Lägga upp lite mer på Tradera och förbereda mig inför min Oslotripp!
Jag ska ju dit imorgon och träffa min blivande chef! Iaf så kommer hon bli det om allt går som det ska, och mallig som jag är så ser jag ju ingen anledning till varför det inte skulle göra det.
Åker klockan halv nio från torp imorgonbitti och är framme i Oslo halv tolv, då ska vi antagligen gå och luncha. Spännande!

Nu ska jag äta frukost.
Kramkram.

Slöigt men skönigt.

Gäsp. Nu är jag lite slö..
Gick ner på stan och mötte Andrea och Matilda som var på shopaholichumör, eller ja, iaf Andrea.
Vi skulle åkt till Torp men nu känns det ju så fruktansvärt löjligt att åka buss och eftersom vi inte hade någon bil så struntade vi helt enkelt i det. Ett bra sätt att lösa problem på.

Frida kom också in till stan så vi gick till Cofee Star och fikade.
Har varit hemma en stund och blivit väldigt slö. Tror jag ska lägga mig i sängen för en powernap innan jag går till jobbet.



Jag solade mina vackra spiror från i Lördags. Dom blev tyvärr inte bruna. Men det blev mina fingrar iaf märker jag nu när jag sitter här och skriver. Nästan lite pillirumpen varning på dom.
Så hittade jag den här bilden på mig och min rumpestump och tänkte att det är nog så det är.
Julia är den magnifika fotografen.


Tradera.

Jag säljer klänning på Tradera.

image5

Bildextra!

Mamma och pappas finfina hus.
(Jag mailar bilderna till er också mamms och papps)

image1
Huset rakt bakifrån, vardagsrum och kök innanför fönstret till vänster, sovrum till vänster.
Bakom klippan där är ett hål för poolen.  Där kommer jag spendera x antal timmar nästa sommar.

image2
Stolta och nöjda föräldrar.

image3
Huset snett framifrån med entren inemellan där. Mitt fönster, det andra från vänster här på framsidan.
Havsutsikt. Jajjemän.

image4
Huset från sidan. Här innanför är det som sagt kök i den vänstra delen och vardagsrum till höger.
Här utanför ska det även byggas en altan som kommer vara kanon att grilla, mysa och ha det trevligt på.

Har bilder inifrån huset också, men dom tar vi lite senare. Nu ska jag boka biljett till min Oslotripp på Onsdag!
Hej på en stund.

Snabbrepris av en helg.

God Morgon och hjärtligt välkomna ska ni vara!
Jag har vaknat och masserat ögonhålorna, så nu är jag som ny igen!

Helgen har varit kanon, fint väder, vänner och party. Har också varit hemma och kikat på mamma och pappas hus som de håller på att bygga och valt ut vilket rum som ska bli mitt. I det rummet får jag bestämma precis hur det ska se ut! *nöjd*

I Fredags var vi bara ute en kort stund. Jag åt 24 köttbullar (det är 12 st i en öl) och sen gick jag och Matilda och vann 400 kr på en spelautomat, så redan där var det ju lyckat. Ännu mer lyckat blev det på vägen hem då vi hittade ett helt vardagsrum på en parkering, vi slog oss ner en stund och kände oss som hemma. :)

I Lördags lånade jag Matildas bil och åkte till mamma och pappa som sagt var. Var tillbaka i stan vid fyra. Då packade vi bilen full av kläder, diverse drycker och grillmat och så satte vi oss i Hasselbacken. Det var kanon, hade supertrevligt hela kvällen. Sen gick vi till GG och fortsatte ha skittrevligt. Har lite bilder jag tänkte visa faktiskt.

Igår var det ju lungt. En fika på Rådhuset och sen en pizza, en film, en chips påse och lite godis. Och Monkeyboy.
Lyckat.

Det var en snabbrepris det. Nu ska jag fixa frukost och avvakta för att se om det händer nåt kul idag. Jag ska jobba mellan 18.00-21.00 idag. Får jag inte glömma, haha.






080511

Hej. Här är jag. Jag mår bra. Allt är fint.
Här ska min nya livsfas få bo.
Vi kommer trivas kanon.

Ska gå och fika innan jag fortsätter berätta för er.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0