Snabbrepris av en helg.

God Morgon och hjärtligt välkomna ska ni vara!
Jag har vaknat och masserat ögonhålorna, så nu är jag som ny igen!

Helgen har varit kanon, fint väder, vänner och party. Har också varit hemma och kikat på mamma och pappas hus som de håller på att bygga och valt ut vilket rum som ska bli mitt. I det rummet får jag bestämma precis hur det ska se ut! *nöjd*

I Fredags var vi bara ute en kort stund. Jag åt 24 köttbullar (det är 12 st i en öl) och sen gick jag och Matilda och vann 400 kr på en spelautomat, så redan där var det ju lyckat. Ännu mer lyckat blev det på vägen hem då vi hittade ett helt vardagsrum på en parkering, vi slog oss ner en stund och kände oss som hemma. :)

I Lördags lånade jag Matildas bil och åkte till mamma och pappa som sagt var. Var tillbaka i stan vid fyra. Då packade vi bilen full av kläder, diverse drycker och grillmat och så satte vi oss i Hasselbacken. Det var kanon, hade supertrevligt hela kvällen. Sen gick vi till GG och fortsatte ha skittrevligt. Har lite bilder jag tänkte visa faktiskt.

Igår var det ju lungt. En fika på Rådhuset och sen en pizza, en film, en chips påse och lite godis. Och Monkeyboy.
Lyckat.

Det var en snabbrepris det. Nu ska jag fixa frukost och avvakta för att se om det händer nåt kul idag. Jag ska jobba mellan 18.00-21.00 idag. Får jag inte glömma, haha.






Kommentarer
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

låter som en hyfsat bra helg.

2008-05-12 @ 09:55:08
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

tack!

2008-05-12 @ 10:34:12
URL: http://TUMADRE.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig? Ja Tack!

Mejladress: (publiceras ej)

Min blogg hittar du här:

Det jag skulle säga var att:

Trackback
RSS 2.0