Men om vi slutar tro så mycket om varandra.

En låt och video. Det är ofta allt som behövs för att förmedla en känsla. Här är min känsla. Så bra.
Mer tänker jag inte säga den här förmiddagen. Bara tralla med.

Dungen - Stadsvandringar



Får jag en chans att förklara, så är nog ingenting så konstigt iaf.
Hur ska man säga så att alla ska förstå?


Glad Midsommar (haha)!

Ojoj, nu blir det inte så mycket sagt här på bloggen. Ber om ursäkt för det men så är det när man inte har så mycket tillgång till dator längre. En dag ska jag bättra mig för jag ska nämligen köpa mig en bärbar dator ganska så snarast.
Så jag tänkte passa på att säga här i bloggen att på min födelsedag, som infaller den 6 Juli, så önskar jag mig ekonomiskt stöd till en bärbar dator. Vill man inte vara med på det så tycker jag det är kul med presentkort på Body Shop, H&M och även Lindex där jag ska köpa nya undekläder. Känner att mina urtvättade trosor med hål i från högstadiet är dags att bytas ut.
Så, då fick jag sagt det.

Har också beslutat mig för att inte åka till Peace & Love och min biljett ligger just nu ute på Tradera. Så hej och hå, dit och buda om nån är intresserad. Pengarna jag tjänar på det går oavkortat till datorn.

Annars händer inget spektakulärt, jag jobbar och det går bra. Får lite eksem av att nte ha nån egen lägenhet (eller ja, lägenhet med bara andrea och matilda) men det ska vi ha löst tills vi börjar i Augusti igen.

Idag ska vi fira midsommar. Kul. Inte. Jag har NOLL feeling. Regnet bara öser ner och det är allmänt grått och trist. Precis som förra året. Ikväll blir det nog lite fest iaf, då ska vi till Frida i Tanum och ha det trevligt. Jag tror det blir kanon.

Nu ska jag snart rulla håret (haha). Lite volym är ju ett måste (haha).
Klockan ett ska vi till Svärmor och äta middag. Mmm.
Ha det bra!

Stora tjejer gråter inte.

Nu var man hær igen, på internetcafet minsann. Tænkte berætta att jag lever och att det ær fint. Førutom den fruktansværda hemlængtansattacken jag fick inatt. Mitt hjærta fullkomligt vrålade efter Monkeyboy. Men jag ær tydligen stor tjej nu, och då får man ta sånt æven om det kændes vældigt, vældigt ensamt och trist dær på min luftmadrass i ett ekande rum. Men på jobbet trivs jag, och det ær ju bra. Nej, det enda jag kænner ær att jag vill ha Andrea och Matilda før mig sjælv i en annan lægenhet. Nær vi har det och myst till det, då kommer jag nog klara av veckorna utan några større saknadsattacker.

På jobbet trivs jag som fisken i vattnetsom sagt. Det ær ju kul att jobba med barn, man kan liksom inte vara sur, før dom gør en så glad hela tiden. Går bra att jobba med Mattias, vi børjar "teama" nu. Så dær trivs jag.

Just nu sitter vi och spanar lægenhet igen. Har hittat tre stycken vi ska ringa på om en stund. Hoppas på någon utav dom.
Mamma, tack før den dær pennan jag fick av dig, den har kommit till anvænding x antal gånger.

Nu surfar jag vidare.
Saknar Monkeyboy. Længtar tills på Fredag. Gillar mina vænner. Tycker om Oslo. Trivs på mitt jobb.

Student 2008.

God Morgon. Nu är jag tillbaka på svensk mark igen. Gjorde ju bara en snabbvisit den här veckan. Det har gått kanoners. Förutom att jag vill äta upp vissa barn för att dom är så söta. Fast dom hade antagligen mest varit salta med tanke på allt snor dom kan producera, imponerande indeed! Men iaf, anlände tillsammans med Andrea vid nio igår. Monkeyboy hämtade oss. Fast han fick ingen banan. Han fick choklad. Apor nu för tiden är tydligen mer förtjusta i det än bananer. jag säger då det.

Idag ska jag kolla på studenterna här i Uddevalla. Klockan två går alla ut från mitt kära Sinclair som jag faktiskt saknat ganska många gånger under de gågna året. Det är skönt att gå i skola. Men man fattar det inte förrän man gått ut. Sånt är livet. Gräset är alltid grönare på andra sidan. Iaf när man är ung, sen kanske man lär sig att sånt inte alltid är fallet. Ja, det återstår ju att se för min del. Jag är ju ganska ung ett tag till. Halleluja!

Nu ska jag spise lite frukost och sen ska jag bara ha det skönt en stund framöver. Himla skönt med sommar. At Last!!
Hoppas den håller hela sommaren den här gången så det inte går över på måndag, som förra året. Då överväger jag nog att flytta söderut istället, nånstans där det alltid är sommar. Tyvärr är det ju inte svensk sommar. Men den är varm ändå.

080602 - Lægesrapport.

Sitter svettig och jævlig på ett internetcafe i staden Oslo. Hær ær cirkus 78 grader varmt och førutom svetten som klibbar och några konstiga små kryp som krupit in och kliat mig på intima kroppsdelar så ær det grejt.
Førsta dagen på nya jobbet avklarat och det gick fint. Søta ungar och glada førældrar.

Somnade vid tolv inatt och 02.45 ringde klockan. 03.30 gick færden från Uddevalla till Oslo, med bil. Det gick fort, før fort før min smak, men jag øverlevde. Har inte sovit nåt sen dess men har inte kænnt mig såhær pigg på længe. Skummjølk.

Nu ska vi (Andrea, Mattie och jag) surfa vidare och kolla efter lægenhet. Lite før trångt och lite før intimt dær vi bor nu, fem stycken i en tvåa. Men, that\s life och jag øverlever nog några få veckor lite trångbott.

Tænker på Monkeyboy. Jag ær nog rætt førtjust i honom faktiskt. Saknar honom liksom. Men oj så najs det blir att træffas sen då, nær man saknat sin apa.. Han ska få en banan. och pussar.

Puss puss.

RSS 2.0